AZOMURES

Azomureș este principalul producător de fertilizanți pentru agricultură, cu un portofoliu de produse care acoperă nevoile fermierilor din România, asigurând în același timp soluții de fertilizare și pentru agricultura altor țări

MISIUNE

Obiectivul nostru este să devenim compania cea mai dinamică din regiune, propulsați de siguranță și calitate, construind parteneriate pentru viitor. Ne-am asumat rolul de a produce și a livra în mod sustenabil îngrășăminte de calitate pentru agricultura de azi și de mâine.

EXCELENȚĂ

Facem toate aceste lucruri cu pasiune, căutând excelență în tot ceea ce facem. Suntem responsabili, ne pasă de comunitatea în care trăim, de mediu, de parteneri și de noi. Avem încredere în acțiunile noastre și dăm dovadă de transparență, deschidere și integritate.

Din 2012, Azomureș este membru al grupului elvețian Ameropa, unul dintre cei mai importanți integratori de inputuri agricole la nivel mondial. Grație unui program masiv de investiții derulat în ultimii ani, Azomureș este astăzi o platformă industrială modernă, pregătită pentru provocările viitoare.

NOUTĂȚI

Ziua Mondială a Fertilizanților se celebrează pe data de 13 octombrie și are în prim plan
descoperirea acum 100 de ani a principiului Haber – Bosch de sintetizare a amoniacului din
atmosferă.

Instalațiile de producere a îngrășămintelor pentru agricultură au intrat în programul de oprire planificată (revizie generală) la sfârșitul lunii mai 2019, în vederea efectuării lucrărilor de mentenanță planificate. 

În 2019, revizia generală este programată să se desfășoare în luna iunie, cea anterioară realizându-se în vara anului 2017. 

Azomureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș au inaugurat duminică, 31 martie 2019, cel mai nou punct de lucru SMURD/I.S.U. destinat comunității locale. 

Azomureș consideră inoportună construirea unei stații de distribuție a carburanților în imediata vecinătate a platformei. 

Cei mai importanți producători de îngrășăminte din Europa se reunesc la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș, în cadrul evenimentului anual dedicat sănătății și securității în muncă.

Azomureș lansează noul ghid de transport în siguranță a îngrășămintelor pentru agricultură, destinat transportatorilor și utilizatorilor finali.

Azomureș lansează oficial 3 tipuri noi de îngrășământ complex, de tip NP și NPK, parte din strategia de dezvoltare a companiei. 

Producem fertilizanți bazându-ne activitățile pe elemente ale fizicii și chimiei, ale științei, dar în același timp punem pasiune în ceea ce facem și reușim să rămânem mereu aproape de oameni.

Folosite responsabil, produsele noastre aduc beneficii pentru milioane de oameni, ceea ce ne determină să credem că misiunea noastră nu este în zadar.

Azomureș își asumă responsabilitatea de a deveni un partener al comunității locale prin susținerea unor proiecte în domenii cheie: educație, cultură, sănătate, social, mediu și sport, menite să ajute la dezvoltarea unei societăți mai bune și a unui mediu mai curat.

     adresa de email    

_________________________________

contact

Str. Gheorghe Doja nr. 300

Tîrgu Mureș 540237

Mureș ROMÂNIA


E: office@azomures.com


T: 0040 265 253.700

F: 0040 265 252.627

F: 0040 265 252.706

© 2019 Azomureș. All rights reserved.     Intranet